















Krishna Vishwa Vidyapeeth (DEEMED TO BE UNIVERSITY)

SPPU Research Park Foundation, PUNE

IIT Ropar (iHub - AWaDH)

IMPACT Conclave[®] 3.0

Time	Event	Parallel to
Day 1	Launch of IMPACT Conclave 3.0 (07 March, 2024)	
09:30 AM - 10:00 AM	Registration	
10:00 AM - 11:00 AM	Inauguration - Sh. Amitabh Nag, Chief Executive Officer, BHASHINI, DIC, MeiTY Govt of India (Chief Guest) - Dr. Praveen D., Director, Science and Technology Park, Pune (Guest of Honor)	
	10 Minute Buffer	
11:10 AM - 11:50 AM (40 Min)	Track 1 - Panel Discussion on Investment and Emerging Technologies in Health, Agri and Deeptech Ecosystem - Anubhav Tiwari, Chief Innovation Officer, NIELIT-MeitY, Government of India - Er. Mamta Bhardwaj, COO at STPI-Neuron - Aditi Kumar, AVP, BioAngels - Satish Kumar, Assistant Director, MSME - Madhu Vadlamani, Practice Manager, Miracle Software - Kiran Vuppala, Head Of Operations - TBI, MS-MF TBI (Moderator)	IMPACT Exhibition: Showcasing Ideas by Participants
	10 Minute Buffer	
12:00 PM - 12:40 PM (40 Min)	Track 2 - Panel Discussion on Innovation and Policy Intervention for the startup and Research Ecosystem - Dr Nidhi Singh, Senior Policy Fellow, DST - Dr. Perminder Jit Kaur, Senior Policy Fellow at Centre for Policy Research, IISc. Bangalore - Dr. Shrinivas Savale, CEO at AIC LMCP Foundation - Ajay Singh Rajawat, Manager (S&O) BHASHINI Division, DIC Ministry of Electronics and Information - Saurabh Arora, Incubation Manager, IIT Ropar TIF (Moderator)	
	<u> </u>	Startup / Innovator

12:40 PM - 01:30 PM Parallel Session: Hall 1	Track 3A - Pitch by Scholars and Researchers - Saurabh Arora, Incubation Manager, IIT Ropar TIF - Dr Nidhi Singh, Senior Policy Fellow, DST - Dr. Perminder Jit Kaur, Senior Policy Fellow at Centre for Policy Research, IISc. Bangalore - Dr Bipinraj Kunchiraman, In-charge incubation cell, RGITBT, Pune - Nirav Mehta, Founder, Tech24 Global	ARYA ANIL PUNSE Jyoti Rishikesh Madake Varun More Tanaya Rajendra Takale Harshit Jain
12:40 PM - 01:30 PM Parallel Session: Hall 2	Track 4A - Pitch by Startups - Anubhav Tiwari, Chief Innovation Officer, NIELIT-MeitY, Government of India - Er. Mamta Bhardwaj, COO at STPI-Neuron - Aditi Kumar, AVP, BioAngels - Satish Kumar, Assistant Director, MSME - Madhu Vadlamani, Practice Manager, Miracle Software - Kiran Vuppala, Head Of Operations - TBI, MS-MF TBI - Ajay Singh Rajawat, Manager (S&O) BHASHINI Division, DIC Ministry of Electronics and Information - Dr. Shrinivas Savale, CEO at AIC LMCP Foundation	Barichhat TransHealthTech Private Limited Rudranjali Innovative Agritech Green Nova Technologies Private Ltd DetoXyFi Technologies Private Limited AgriVision4U Pvt. Ltd. GramDev Tech Pvt Ltd
01:30 PM - 03:00 PM	Lunch and Networking	Startup / Innovator
03:00 PM - 04:30 PM Parallel Session: Hall 1	Track 3B - Pitch by Scholars and Researchers - Saurabh Arora, Incubation Manager, IIT Ropar TIF - Dr Nidhi Singh, Senior Policy Fellow, DST - Dr. Perminder Jit Kaur, Senior Policy Fellow at Centre for Policy Research, IISc. Bangalore - Dr Bipinraj Kunchiraman, In-charge incubation cell, RGITBT, Pune - Nirav Mehta, Founder, Tech24 Global	Rajesh Kumar Purushottam Altaf Ahemad Shaikh Dr. Archana Chavan Deepti N.Chaudhari Vinay Vasu Thammineni Ms. Riddhi Patil Miss. Sakshi Sanjay Soni Sachin Bagale
03:00 PM - 04:30 PM Parallel Session: Hall 2	Track 4B - Pitch by Startups - Anubhav Tiwari, Chief Innovation Officer, NIELIT-MeitY, Government of India - Er. Mamta Bhardwaj, COO at STPI-Neuron - Aditi Kumar, AVP, BioAngels - Satish Kumar, Assistant Director, MSME - Madhu Vadlamani, Practice Manager, Miracle Software - Kiran Vuppala, Head Of Operations - TBI, MS-MF TBI - Ajay Singh Rajawat, Manager (S&O) BHASHINI Division, DIC Ministry of Electronics and Information - Dr. Shrinivas Savale, CEO at AIC LMCP Foundation	Aumsat Technologies LLP Shaivya Infosolutions Spandan Greentech Pvt Ltd M-Lense Research Private Limited AgrEco Technologies Private Limited Krishna Vishwa Vidyapeeth, Karad Coexin Technologies Healthcare Pvt Ltd Gamma-Meta Research Technology Inion VR Technology PVT LTD GenZDealZ.ai
04:30 PM - 05:00 PM	Теа	
Day 2	Validactory of IMPACT Conclave (08 March, 2024)	
09:30 AM - 10:00 AM	Launch of BHASHINI Techathon by Chief Guest	

05 Minute Buffer				
10:05 AM - 10:20 AM	Founder Talk by Akshay Shah iWebTechno			
05 Minute Buffer				
10:25 AM - 10:40 AM	Founder Talk by Neerav Mehta, Tech24 Global			
10 Minute Buffer				
10:50 AM - 11:20 AM	Round Table Discussion			
10 Minute Buffer				
11:30 AM - 12:00 PM	Felicitation of Women Scientists and Researchers			
10 Minute Buffer				
12:10 PM - 12:40 PM	Announcement of Results & Valedictory and Thank you			
20 Minute Adjustment Slot				
01:00 PM - 02:30 PM	Lunch and Networking			