





Innovation in Medical, Pharmaceutical and Allied Sciences for Commercialization of Technology (IMPACT) Award

Launch - Date: 06 July 2021		
Time	Program Structure - 06 July (Talk to share insight)	Slot
4:00 PM	Dr. D. K Agarwal, Overview of IMPACT Award and Welcome Address	5 Min
4:05 PM	Dr. Suresh Bhosle, Hon'ble Chancellor, KISMDU	10 Min
4:15 PM	Dr. Biju Jacob, Country Head, UN Health Innovation Exchange - HIEx	20 Min
4:35 PM	Prof. Narayanan, Principal Scientist, IIT Madras Bio Incubator	20 Min
4:55 PM	Mohammad Ammel, Head, Health, Primary Healthcare Technology & Innovation (PATH)	20 Min
5:15 PM	Ms. Pooja, Chief Manager, i-TTO FITT, IIT Delhi	20 Min
5:35 PM	Venkatesh, Innovation Manager, Baxter International Inc.	20 Min
5:55 PM	Dr. Srinivas Savale, CEO, AIC - LMCP	15 Min
6:10 PM	Vote of Thanks by Mr. Divya Pritwani, CEO, AIC MUJ	

IP Conclave - Boosting Technological Innovation for COVID-19 Pandemic (07 July)

Time	IP Conclave (Workshop Structure)	Slot
4:00 PM	Welcome Address by Dr. Jayant, Research Scientist, KIMSDU	10 Min
4:10 PM	Dr. Arvind Shaligram, CEO, SPPU Research Park Foundation, Pune University	25 Min
4:35 PM	Dr. Sonali, Head- OJAS MedTech BioNEST & Resident Mentor, CIE IIIT Hyderabad	25 Min
5:00 PM	Reema, Project Manager, i-TTO	25 Min
5:25 PM	Dr. Priya, Senior Manager, IITM	25 Min
5:50 PM	FAQ / AMA	10 Min
6:00 PM	Vote of Thanks	

Registration Link for Participants: https://bit.ly/kimsdu

